Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Απειλές για λουκέτο στον «Κόσμο του Επενδυτή»


Από topontiki.gr

Γράφει ο Τυπικός

Κλίμα έντασης και απειλές για λουκέτο στον «Κόσμο του Επενδυτή» από τον Κώστα Γιαννίκο καθώς ο εκδότης έθεσε θέμα αναστολής της έκδοσης, ωστόσο, η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει κανονικά το Σάββατο, παρά την έντονη φημολογία ότι δεν θα βρεθεί στα περίπτερα.

Νωρίτερα, ο Κώστας Γιαννίκος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μιλώντας στους εργαζομένους, σε μια συνάντηση από την οποία δεν έλειψαν η ένταση και το τεταμένο κλίμα, είπε ότι από εδώ και στο εξής μπορεί να πληρώνει στα μέσα και στα τέλη το μήνα, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στους εργαζομένους του φύλλου να αποδεχτούν την (νέα) οικονομική πολιτική στις πληρωμές που διαμορφώνει ο ίδιος.


Από το ρεπερτόριο του Γιαννίκου, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι απειλές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εκδότης του «Επενδυτή» σε όσα είπε στους εργαζόμενους του φύλλου πρόσθεσε ότι αν η αντίδραση τους, όπως την έχουν εκφράσει διότι υπάρχουν ακόμα απλήρωτοι εργαζόμενοι, είναι να απεργούν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και το φύλλο να κλείνει από την Τετάρτη με την μισή ύλη της εβδομάδας, τότε σκέφτεται να βάλει λουκέτο στην εφημερίδα.


Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως σημείωσε ότι αναγνωρίζει το δικαίωμα που έχουν οι εργαζόμενοι στην απεργία, δεν έχει πρόβλημα με αυτό, δεν θέλει να προχωρήσει σε απολύσεις και ως πιθανή λύση του οικονομικού προβλήματος που υπάρχει σκέφτεται να αναστείλει την έκδοση της εφημερίδας...

Αυτή η ατάκα - απειλή του Γιαννίκου περί λουκέτου δεν αφορούσε το αυριανό φύλλο, λένε άνθρωποι μέσα από την εφημερίδα, αλλά τα μελλοντικά φύλλα της εφημερίδας, όμως, έφτανε να φουντώσει την σχετική φημολογία που δεν θέλει και πολύ να πάρει μπροστά...

Η κατάσταση, προς το παρόν, φαίνεται ότι εκτονώνεται στην εφημερίδα, μένει όμως να δούμε τις αντιδράσεις των εργαζομένων στις απειλές Γιαννίκου σχετικά με το μέλλον του φύλλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου