Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Η αλήθεια για την καθυστέρηση της 6ης δόσης


Από το XrimaNews

Το σίριαλ της 6ης δόσης δε λέει να τελειώσει και μετά από άπειρα μέτρα, δεσμεύσεις, υπογραφές και μια κυβέρνηση συνεργασίας τώρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητά διαβεβαιώσεις από την νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα για την ευρεία υποστήριξη για τα μέτρα του προγράμματος προσαρμογής.


Την ίδια στιγμή η Ε.Ε. ζητά γραπτές δεσμεύσεις με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φαίνεται πως δεν τις δίνει και το όλο θέμα μοιάζει να αποτελεί μια ακόμη αιτία για την καθυστέρηση της δόσης.


Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η 6η δόση συνδέεται με το ζήτημα της εθελοντικής συμμετοχής των ιδιωτών (PSI) στο κούρεμα και με τις υποχωρήσεις που είναι διατεθειμένη να κάνει η Ελλάδα. Πρώτη και μεγαλύτερη αυτή της παραχώρησης του δικαίου που ρυθμίζει τα ελληνικά ομόλογα από το ελληνικό στο αγγλικό ώστε να εξασφαλιστούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι δανειστές.

Πριν ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα, η 6η δόση θα αιωρείται.

1 σχόλιο:

  1. Ο Νοέμβρης 2011 δείχνει ξανά "Eπιστημονική" Xούντα !!!
    AYTO Σημαίνει Αντίσταση !!! ΕΜΠΡΟΣ !!!
    Δε λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν - τα μωράκια που έρχονται άθελά τους να ζήσουν σκλάβοι, να πεθάνουν σκλάβοι, σ' έναν κόσμο ελεύθερων αφεντάδων. Θα τους μαθαίνουν: η σκλαβιά τους χρέος εθνικόν και σοφία του Πανάγαθου!... Πότε θ' αναστηθούν οι σκοτωμένοι; ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗΣ, 20 Oκτώβρη 1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή