Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

«Τα αφεντικά δεν έχουν πατρίδα»

Αυτή είναι η νέα αφίσα - παρέμβαση του περιοδικού «Άρδην» και της εφημερίδας «Ρήξη», που αυτές τις μέρες θα αρχίζει να εμφανίζεται στους δρόμους της Αθήνας, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. Σε σχετικό σημείωμα αναφέρονται τα εξής:


«Με μια πρώτη ματιά, πρόκειται για ένα απλό και αυτονόητο για τον χώρο μας σύνθημα. Αν το καλοσκεφτούμε, όμως, μπορεί να ερμηνεύει πολλές πλευρές των τελευταίων εξελίξεων.

Πράγματι, όλα αυτά τα οποία κάνει ο Γιωργάκης σε εξωτερικό και εσωτερικό, το παιχνίδι γύρω από το ΔΝΤ, τα παρακάλια στην Μέρκελ, αλλά και τα φορολογικά μέτρα, οι περικοπές και οι θυσίες που ζητάει να φαίνονται αστείες μπροστά στην κρίση, ακόμα και για έναν πρωτοετή φοιτητή της Οικονομίας, της Κοινωνιολογίας ή της Πολιτικής Επιστήμης.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο ΓΑΠ απλά κάνει τη... δουλειά του. Δηλαδή, περνοδιαβαίνει τον πλανήτη και συνομιλεί με τους Γερμανούς και τους Αμερικάνους κηδεμόνες, όχι για να σώσει τη χώρα, αλλά για να σώσει το σύστημα στο οποίο ηγείται αυτός. Το κοσμοπολίτικο, παρασιτικό σύστημα της χώρας.

Γι’ αυτό δεν έχει κάνει τίποτα επί της ουσίας, καμία διαρθρωτική ή έστω δομική αλλαγή σε όλα τα θεσμικά ή τα οικονομικά μεγέθη της χώρας. Γιατί αγωνίζεται προκειμένου να διασώσει το ζόμπι που τρέφεται με δανεικά και όχι το λαό και τη χώρα μας, στα οποία μ’ αυτά που κάνει είναι σαν να μας έχει κηρύξει τον πόλεμο.

Εάν θέλετε να συμβάλετε στην καμπάνια του "Άρδην" και της "Ρήξης" και να κολλήστε κι εσείς αυτήν την αφίσα στη γειτονιά σας ή στον εργασιακό σας χώρο, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας σε Αθήνα (τηλ. 210 38.26.319) και Θεσσαλονίκη (2310 543.751), προκειμένου να σας τη δώσουμε ή να σας τη στείλουμε όπου εσείς επιθυμείτε».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου