Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Νέες συλλήψεις Χρυσοχοΐδη


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας, αφού ώρα με την ώρα οι Κλουζώ του Χρυσοχοΐδαρου ξετυλίγουν το κουβάρι της νεοτρομοκρατίας. Η αντιτρομοκρατική, ύστερα από την ανακάλυψη ότι ο Νίκος Μαζιώτης, τον οποίο παρακολουθούσε νυχθημερόν επί ογδονταέξι τέρμινα, είναι ο... διευθυντής του Επαναστατικού Αγώνα, είδε το φως το αληθινό!

Διαπίστωσε ότι η επάρατος τρομοκρατία συστηματικά καμουφλάρεται αναιδώς μπροστά στα μάτια της και ως εκ τούτου θα έπρεπε να αναθεωρήσει όλη τη μέχρι σήμερα αντίληψη και οπτική της. Κατόπιν βραχείας (μην το κάψουνε κιόλας) αλλά ωρίμου σκέψεως, αναλύσεως και διασταυρώσεως στοιχείων, η Υπερεσία προέβη σε σειρά συλλήψεων και πλέον αναμένονται εντός του εικοσιτετραώρου οι ανακοινώσεις, οι οποίες θα βάζουν οριστικά ταφόπλακα όχι μόνο στον Επαναστατικό Αγώνα, αλλά και στους Πυρήνες της Φωτιάς και τη σχεδόν ξεχασμένη (να ’ναι καλά ο Σόμπολος που συνεχίζει τις έρευνες) Σέξτα Επαναστατών.


Το Ανεμογκάστρι δημοσιεύει υπερηφάνως τα πορτρέτα των τρομοκρατών αναπαράγοντας την παγκόσμια αποκλειστικότητα που είχαν προηγουμένως εξασφαλίσει οι Ροΐδη Εμμονές. Ύστερα απ’ αυτό, είμαστε όλοι μαζί υποψήφιοι για το(ν) Πούλιτζερ...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου