Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Στο τσαφ τη γλύτωσε ο Παφίλης!


Από τον Βραχόκηπο

Αξιαγάπητη η Αννούλα του υπουργείου ισοπέδωσης Παιδείας, δια Βίου εξάρτησης από το Κεφάλαιο, DVD αντί βιβλίων και Θρησκευμάτων (Άγιαι αι Τράπεζαι, Άγιαι Ισχυραί, Άγιαι Αθάναται, εξέσκιζον ημάς).

Αξιαγάπητη η πανέμορφη Άννα Διαμαντοπούλου της εθνοσωτήριας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, γνωστή και σαν «Κυρία με τας Θρούμπας» (εις την μάπαν) ή σαν «Σκυλόψαρο Παιδείας» και διάφορα άλλα ιδιαίτερα κοκακολακευτικά.

Αξιαγάπητη μέχρι δάγκωμα στον σβέρκο (οπότε τελείωσες με τέτοια μερακλίδικη καρχαριλέ οδοντοστοιχία), στο τσαφ τη γλύτωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Παφίλης, προχθές στη Βουλή!


«Θα το ξεσκίσω το ΠΑΜΕ που πααίνει στα σχολεία να στηρίξει το λουκέτο» αυτή, «κομμένα αυτά μωρή καρακάξα» αυτός, «σε ποιόνανε τα λες αυτά ρε κουμμούνι που θέτε να διαλύσετε την ελληνική κοινωνία με όρους εξουσίας που φαντασιώνεται το κόμμα» αυτή, «άει κατούρα ρε νεοφιλελεύθερο τσόκαρο»* αυτός, «σκάσε ρε "κραυγάζουσα μειοψηφία" που θα μου πεις "άει κατούρα" εσύ, βουλευτάκι της σειράς, εμένανε κοτζάμου υπουργάντζα» αυτή, «λαέ μη σκύβεις το κεφάλι» αυτός, βάραγε και η πρόεδρος την κουδούνα ντάγκα ντούγκα, ωραία περάσανε όλοι.

Δεν τον καταλαβαίνω τον σύντροφο Παφίλη, συγγνώμη! Αφού ξέρει ότι η Αννούλα έχει μιά κάποια τάση στην υστερία, τι πάει και της τα χώνει; Καλά, δεν φοβάται; Είδατε τα, κατά τα άλλα, ολόγλυκα ματάκια της πώς γουρλώσανε από τσατίλα και παραλίγο να πεταχτούν έξω από τις κόγχες τους; Είδατε πώς λάμπανε στο απαλό φως του Κοινοβουλίου οι μπροστινοί της χαυλιόδοντες; Πωπω, φτυστή η Σκύλλα και η Χάρυβδις ήτανε, φτου φτου φτου, μακριά από μας...

Εγώ πάντως φοβήθηκα! Λέω αμάν, την έβαψε ο Παφιλάκος! Ιδίως όταν πήρε η Αννούλα φόρα και άρχισε να κάνει με το τεντωμένο δάχτυλο ξιφομαχία. Ωχ, λέω, η Αννούλα κόβει τη «συμφιλίωση των δυνάμεων του λαού και της κοινωνίας και επιδιώκει καθεστώς εμφύλιου πολέμου»! Ωχ, λέω, φοβερή πίεση υπέρ της Δημοκρατίας η Αννούλα, τα πήρε για τα καλά και τη βλέπω να τον ξεσκίζει τον άνθρωπο.

Αλλά δεν ήταν μόνο ο φόβος. Ανησύχησα κιόλας ρε παιδιά! Ιδίως όταν άρχισε να λέει η Αννούλα για τον πήχυ και ότι αναγκάζεται να περνάει από κάτω, ενώ θα έπρεπε να περάσει από πάνω, αφού τον βάλανε ψηλά οι άνθρωποι του σοσιαλισμού, και ξέρετε τι κινδύνους εγκυμονεί το νταλαβέρι με τους πήχεις, που μπορεί να σου μπουν πουθενά άμα σπάσουν...

Αν το σκεφτείτε πιο ήρεμα, θα δείτε ότι η ενέργεια του βουλευτή του ΚΚΕ ήταν περιττή. Τι πας και πλακώνεσαι μαζί της, που αυτά ξέρει - αυτά λέει η γυναίκα; Μήπως έχει διδάξει ποτέ στη ζωή της; Μήπως ξέρει η γυναίκα να κάνει κάτι άλλο εκτός του... ΠΑΣΟΚ; Μόλις τελείωσε το σχολείο μπήκε στο κόμμα και δουλεύει γι’ αυτό μέχρι σήμερα. ΠΑΣΟΚ ξέρει η κυρία, ΠΑΣΟΚ κάνει, ΠΑΣΟΚ λέει. Τι πας και χαλάς τη ζαχαρένια σου και πλακώνεσαι με το βούρλο;

Το τελευταίο το παίρνω πίσω, δεν θέλω να χαρακτηριστώ βλάσφημος και ανώνυμος μπλόγκερ. Βούρλα είναι μόνο τα Καμένα.

Κατά βάθος όμως την αγαπάμε όλοι μας την Αννούλα. Δεν πιστεύω να υπάρχει μεταξύ μαθητών, δασκάλων, καθηγητών, πανεπιστημιακών και φοιτητών πιο δημοφιλές πρόσωπο από την Αννούλα μας. Και πώς να μην είναι, αφού είναι και τόσο πλακατζού, που μας κάνει με γαμάτα ανέκδοτα, όπως το «πρώτα ο μαθητής», να κατουριόμαστε στα γέλια;

Το υφάκι α λα «Ζενεράλ Ντε Γκωλ» να μην είχε, και τη μόνιμη ξινίλα επίσης, και τον ελαφρύ, ανεπαίσθητο αντικομμουνισμό (λιγουλάκι, μικροΐχνη, τίποτα σοβαρό), και την αντιπάθεια προς κάθε τι που αντιστέκεται στη Θρησκεία της Αγοράς, και να έμενε στις Βρυξέλλες όπου ήταν τόσα χρόνια, μια χαρά δημοφιλής άγνωστη πολιτικός θάτανε σίγουρα.

Ας ελπίσουμε ότι η κοινωνία θα της δείξει σύντομη την πιο καλή λύση: Τον νεροχύτη του σπιτιού της!

* Δεν τόπε, ρε γαμώτο, αλλά το σκέφτηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου