Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ


Αποκλειστικό θέμα του KentriNews (via Σεισάχθεια)

Αμαλίας και Σουρή, ώρα 18.21. Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.


Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη.


Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων.

Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό τον νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!

Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».


1 σχόλιο:

  1. Καλά μη τρελαθούμε κι όλας. Επίμελής επανειλημμένη θίαση του βίντεο αναδεικνύει τα εξής: Αυτό που αποκαλείται λευκό καλώδιο ενδοσυννενόησης είναι προφανέστατα κορδόνι χειρουργικής μάσκας για τα δακρυγόνα που κυκλοφορούσαν ευρύτατα στο Σύνταγμα (γύρναγαν Πακιστανοί και τα πούλαγαν). Και ο καθιστός ροπαλοφόρος κάνει νεύμα για την κατεύθυνση της διμοιρίας, μετά που ο αρχιδιμοιρίτησς γυρνάει πλάτη καθοδηγόντας τη διμοιρία προς τη νέα τους κατεύθυνση Ο ροπαλοφόρος κάνει νεύμα απλώς πιθανολογόντας την πορεία τους. Αυτό δεν μου αναιρεί την πεποίθηση περί διείσδισης στους κουκουλοφόρους ρουφιάνων και ασφαλιτών αλλά ας στηριχτούμε σε πιο σοβαρά στοιχεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή