Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Εμείς δεν εκχωρούμε κυριαρχία, δεν είμαστε Ελλάδα»


Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

«Έχουμε κάθε βεβαιότητα ότι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κατάσταση. Αυτή η χώρα κέρδισε πολύ δύσκολα την εθνική της κυριαρχία και αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να την παραδώσει σε κανέναν» δήλωσε ο υπουργός Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας της Ιρλανδίας Batt O'Keeffe. (Πηγή: Ιρλανδία: Δεν θα παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία σε κανέναν).

Και ο Στάθης σχολιάζει:



Κι όταν ο Γιωργάκης μετέτρεψε το μέγα πρόβλημα του χρέους σε κρίση δανεισμού, συκοφαντώντας ταυτοχρόνως τους Έλληνες για τεμπέληδες και διεφθαρμένους, οι Γερμανοί και οι άλλοι δανειστές μας μάς έπιασαν απ' τον λαιμό. Και μας ξαναδάνεισαν με υπέρογκο επιτόκιο, απαιτώντας ταυτοχρόνως την κεφαλαιοποίηση παλαιών τόκων καθώς και την άρση της ασυλίας της χώρας μας απέναντί τους: το Μνημόνιο!

Βρήκαν και τα έκαναν! Διότι μόνον αν έχει χάσει κανείς πόλεμο μπαίνει υπό καθεστώς Εντολής (μάλιστα Τραπεζιτών και τοκογλύφων). 



1 σχόλιο:

  1. Ποιοί δεν ενημέρωναν τον πολίτη για την κατάσταση της οικονομίας μέχρι και τις εκλογές του 2007? Ποιανών η δουλειά ήτανε? Γιατί δεν το έκαναν? Γιατί ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 μας είπε σήμερα το πρωϊ ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι ξαναέγιναν 1.200.000 τη στιγμή που αυτή τη στιγμή δεν ξεπαιρνούν τις 500.000? Τώρα πια καταλαβαίνουν όλοι. Μ'αυτά και μ'αυτά , πως περιμένατε να κάνουν οι Έλληνες την τιμή σ'αυτούς τους ανθρώπους να πάνε να τους ψηφίσουν? Καμμία αξία σε κανέναν τους. Αναμονή παιδιά.Το μεγάλο αρχίνημα δεν αργεί.Τώρα μιλάνε τα λαμόγια , οι χαρτογιακάδες , οι τελειωμένοι παρείσακτοι καταστροφείς του πλανήτη.Σε λίγο θα μιλήσουμε εμείς.Όσο μεγαλύτερη είναι η αναμονή και η αποθήκευση μίσους και αηδίας , τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή