Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Να φύγει η κυβέρνηση - Να ακυρωθούν οι συμφωνίες που ξεπουλούν τη χώρα


Από Άρδην - Ρήξη (To σκίτσο του Soloup δημοσιεύθηκε στο Ποντίκι)


Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η στυγερή δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας, η δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτή κατά την απεργία της 11ης Μαΐου, ό,τι επακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας, και ό,τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα αποκαλύπτουν σε όλη του την έκταση το αδιέξοδο και την καταστροφή που έχει βρει τη χώρα μας. Κύριος υπεύθυνος γι' αυτή την κατάσταση είναι η κυβέρνηση και οι εγκληματικές της επιλογές.

● Παρέλαβε χρέος, διόγκωσε χρέος, παρέδωσε τη χώρα στην Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

● Παρέλαβε τη Θράκη και το Αιγαίο απειλούμενα από τον επελαύνοντα νεοθωμανισμό, και φρόντισε με τις επιλογές της να επιταχύνει τις εξελίξεις, σπρώχνοντας ακόμα πιο βαθιά τις ακριτικές περιοχές της χώρας στα τετελεσμένα τα οποία δημιουργεί ο επίδοξος επικυρίαρχος.

● Παρέλαβε μια κοινωνία υπό διάλυση και κατάφερε σήμερα να ζούμε συνθήκες ζούγκλας.

Εάν δεν το έχουμε καταλάβει, σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ' ό,τι οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης – ακόμα και της Λατινικής Αμερικής. Και γι' αυτό ευθύνονται κυρίως ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου και οι υπουργοί του.

● Αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται σκληρά, με τις εντολές της Τρόικας και του ΔΝΤ, να ξεπουλήσει ολοκληρωτικά τον εθνικό πλούτο της χώρας.

● Αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, έχει εγκαταλείψει τη Θράκη και το Αιγαίο στη νεο-οθωμανική τους μοίρα.

● Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει την ελληνική κοινωνία σε συνθήκες και καταστάσεις που θυμίζουν πάρα τις παραγκουπόλεις των χωρών του φτωχού Νότου.

Είναι επόμενο. Μια κυβέρνηση που έχει ενταφιάσει το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, δεν θα δίσταζε ποτέ να διατάξει τους αστυνομικούς της να χτυπούν στο ψαχνό, να εγκαταλείψει την ακριτική Ελλάδα στα χέρια του φιλόδοξου επικυρίαρχου, να αφήσει τους πολίτες του κέντρου της πρωτεύουσας στις τύχες τους, μέσα στα γκέτο, θύματα ενός πολέμου όλων εναντίον όλων.

● Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι του λαού. Είναι κυβέρνηση συνεργατών όλων των ξένων συμφερόντων που προετοιμάζουν την υποδούλωση της πατρίδας μας και γι' αυτό πρέπει να φύγει.

● Οι επιλογές και οι συμφωνίες της είναι εγκληματικές και θίγουν άμεσα την επιβίωση της χώρας, γι' αυτό πρέπει να ακυρωθούν.

Ζητούμε

● Την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης.

● Την καταγγελία του μνημονίου και όλων των συμβάσεων και των συμφωνιών που ξεπουλούν τη χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου