Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο «βλέπει» ο Κίσινγκερ


Από τη SofokleousIn

Αίσθηση και ερωτήματα προκαλεί η νέα δημόσια παρέμβαση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος διατυπώνει εμμέσως ένα σενάριο διεθνών εξελίξεων με πρόκληση παγκοσμίου πολέμου και τελική επικράτηση των ΗΠΑ.

Όταν προσωπικότητες όπως ο αποκληθείς «μάγος της διπλωματίας» σχολιάζουν δημοσίως τις παγκόσμιες εξελίξεις, οι παρεμβάσεις τους έχουν κάποιο σκοπό – επιχειρούν να στείλουν κάποια «μηνύματα» και δεν είναι «φιλολογικού» χαρακτήρα. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς οικονομικής κρίσης μιλούν για επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο.


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και τη Ρωσία και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από το Sovietization, να τους δώσουμε μια ψευδή αίσθηση από νταηλίκι.


Είμαστε σαν τον ακροβολιστή ο οποίος προκαλεί το υποχείριο να πάρει το όπλο του και όταν αυτό προσπαθήσει να πάρει το όπλο του το πυροβολεί αμέσως. Αυτό, θα δημιουργήσει ένα κοινό και γρήγορο αφανισμό τους» είπε ο έμπειρος διπλωμάτης για να συνεχίσει εμφανιζόμενος βέβαιος για πόλεμο:

«Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός, που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπερ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος. Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή. Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους».

Ο κ. Κίσινγκερ, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλλά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ειδικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρκεια του πολέμου, να είναι εξίσου προσεκτικοί με τους απλούς πολίτες, διότι τα καταφύγιά τους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο».

Μετά από λίγα λεπτά διακοπή ώστε ο κ. Κίσινγκερ να συγκεντρώσει τις σκέψεις του, συνέχισε:

«Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή τη φορά υπάκουσαν τις διαταγές με το παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το Ιράν, το οποίο θα αλλάξει την ισορροπία.

Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυτό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και οπλισμό για να σκοτώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί. Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι Ισραηλινή.

Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευτεί καλά, την τελευταία δεκαετία περίπου, στα παιχνίδια κονσόλας πολεμικών τεχνών. Ήταν ενδιαφέρον να δούμε το νέο Call of Duty Modern Warfare 3, το οποίο αντανακλά ακριβώς αυτό που πρόκειται να έρθει στο εγγύς μέλλον με τον έξυπνο προγραμματισμό του.

Οι νέοι μας στις ΗΠΑ και τη Δύση είναι προετοιμασμένοι, διότι έχουν προγραμματιστεί να είναι καλοί στρατιώτες, βορά των κανονιών, και, όταν θα διαταχθούν να βγουν στους δρόμους και να πολεμήσουν τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους, θα υπακούσουν στις εντολές τους. Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, θα μείνε μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή η μια θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κερδίσει.

Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο έθνος δεν έχει, και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει και συνέχεια στο μανιφέστο του 91χρονου σαυρήτη το οποίο δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους.

    Σύμφωνα με τον ίδιο "το υπερόπλο XINDI του Star Trek δεν είναι προϊόν επιστημονικής τρέλας αλλά μια χειροπιαστή πραγματικότητα."

    Η επίμαχη φράση αποτελεί συνέχεια της απειλής του για "όπλα που κανένα έθνος δεν έχει και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή".

    Ξεδιάντρωπα και χωρίς ίχνος τσίπας ο Kissinger ομολόγησε τις πραγματικές προθέσεις της δρακονιανής αδελφότητας: "Ο πραγματικός μας σκοπός δεν είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση αλλά η διάλυση του σύμπαντος και ο ολοκληρωτικός αφανισμός κάθε μορφής ζωής. Οι τεχνικοί της DARPA εργάζονται πυρετωδώς στην κατασκευή ενός τρομερού εκτοξευτή υπέρυθρων ακτίνων laser ικανού να θρυμματίσει ολόκληρους πλανήτες και να προκαλέσει τεχνητά κόκκινους γίγαντες, μαύρες τρύπες και υπερνόβες. Το νέο γεωμηχανικό υπερόπλο που θα διαδεχτεί το HAARP το 2020 θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Γη το 2037 με την προοπτική να ακολουθήσει το υπόλοιπο σύμπαν αμέσως μετά. Πραγματοποιήσαμε δοκιμές του SX1 καθ'όλη την διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου του Star Trek και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Υπολογίζω η όλη δουλειά να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο κατά το πρώτο μισό του 2045."

    ΑπάντησηΔιαγραφή