Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αυνάν και το ΔΝΤ...


Από την Oikoniki Pragmatikotita

Ο Αυνάν ήταν εγγονός του Ιακώβ και δευτερότοκος υιός του Ιούδα – γενάρχη μιας από τις φυλές του Ισραήλ – που έμεινε στην ιστορία γιατί προτιμούσε να εκσπερματώνει στο έδαφος αντί στον κόλπο της γυναίκας του πεθαμένου αδελφού του... Το «κόλπο» αυτό δεν άρεσε στον θεό, ο οποίος, σύμφωνα με τη βιβλική παράδοση, έθεσε τον Αυνάνα υπό την άμεση δικαιοδοσία του στον άλλο κόσμο (κοινώς, τον σκότωσε...), χωρίς όμως και να εξαλείψει τη χρήση του ονόματός του για τη σήμανση της ερωτικής αυτοϊκανοποίησης...

Ο τραγουδοποιός Γιάννης Μηλιώκας στα πλαίσια μιας στιχουργικής ενορατικής διαδικασίας προφήτευε – πριν από δυο δεκαετίες – ότι κάποτε θα μας πούνε και αυνανιστές, όμως η πραγματικότητα αποδείχθηκε υπέρτερη και αυτού του ενορατικού καλλιτέχνη: Σήμερα δεν μας λένε απλώς αλλά μας έχουν κάνει αυνανιστές! Σχεδόν μας έχουν καταβροχθίσει ολόκληρους, αφήνοντάς μας διαθέσιμη μόνο μια παλάμη...

Παραθέτω αυτούσιο κείμενο από το http://pingywebedition.somee.com/

«Ένας στους δύο Έλληνες... αυνανίζεται καθημερινά ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Σεξουαλικότητας.

Οι Έλληνες δύσκολα τα βγάζουν πέρα οικονομικά και το να κάνουν ένα παιδί φαίνεται πως το σκέφτονται πολύ. Όπως έδειξε η έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, που έγινε σε 1.000 παντρεμένους ηλικίας 30-45 ετών, το 49% των Ελλήνων παραδέχεται ότι επιδίδεται καθημερινά σε... αυνανισμό. Φυσικά εκτός από τον αυνανισμό υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως η προφύλαξη, αλλά και πάλι αυτό έχει ένα μικρό κόστος!

Ταυτόχρονα από την έρευνα καταγράφεται και η αύξηση της τάσης για απιστία, 63%, ενώ, όπως επισημαίνεται στην έρευνα, τους τελευταίους έξι μήνες η απιστία φτάνει στο 48%!

Ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει πολλές συζητήσεις είναι και ότι η αύξηση της αναστολής στην εκσπερμάτιση από 4% έφτασε στο 13%. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί και ως φόβος για εγκυμοσύνη.

Όπως σημειώνεται στην έρευνα, η συλλογική ερωτική φαντασίωση των Ελλήνων έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από την οικονομική και οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας, με αποτέλεσμα την εμφάνιση δυσκολιών που στο παρελθόν ήταν σπάνιες, αλλά και πρακτικών που συνηθίζονται στα χρόνια της εφηβείας και της ανωριμότητας».

«The masturbation goes cloud» – που λέει και το http://anemogastri.blogspot.com/... Κι εγώ λέω: Εκεί που έπρεπε να στείλουμε τους εγχώριους υπαλλήλους του ΔΝΤ στον πολιτικό «αγύριστο», εμείς στεκόμαστε αδρανείς και πεοκοπανάμε...


1 σχόλιο: