Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Πάγκαλος, το Κουνγκ Φου και οι «τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ»


Από τη Real

Ο κ. Πάγκαλος μαζί με τον πρέσβη της Κίνας παρευρίσκεται στις παιδικές επιδείξεις Κουνγκ Φου στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων. Την ώρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ετοιμάζεται να απονείμει το μετάλλιο στον μικρό αθλητή, δεκάδες αποδοκιμασίες ακούγονται από τις κερκίδες του σταδίου.

Μετά από λίγες στιγμές αμηχανίας μπροστά στον πρέσβη της Κίνας και το δήμαρχο της Πόλης ο κ. Πάγκαλος αποφαίνεται: «Είναι γνωστοί οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ».


Λίγο αργότερα, ο κ. Πάγκαλος μπροστά στην κάμερα δείχνει τις επιδόσεις του στο Κουνγκ Φου και στο κατά πόσο χρειάζεται αυτό στον πολιτικό στίβο εξηγώντας μάλιστα το πώς στην Ελλάδα πέσαμε όλοι μαζί κάτω.


Στην Κουμουνδούρου που ενημερώθηκαν για τα όσα είπε οκ. Πάγκαλος δεν θέλησαν να σχολιάσουν αποκλειστικά τις δηλώσεις αυτές. Η ανακοίνωση του Συνασπισμού ήρθε λίγη ώρα αργότερα για τα όσα ακούστηκαν από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με ένα email που αποδίδεται σε τοπική του ΣΥΡΙΖΑ και καλούσε σε αντισυγκέντρωση σε χώρο όπου μιλούσε ο κ. Λοβέρδος.

Ωστόσο, το νέο επεισόδιο στις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τον Συνασπισμό αναμένεται ότι θα έχει πολλές συνέχειες αφού είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει απάντηση από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αύριο μιλά στη Νίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου