Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Παραμύθι τα 130 δισ. του Μνημονίου

Ανατριχιαστικές και αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις από την Γερμανία

Από το Αληθινά Ψέματα

Στην ελληνική κρατική τηλεόραση το πρωί 28.3.2012 αποκαλύφθηκε η σκευωρία εναντίον της Ελλάδος από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Είκοσι τέσσερις ώρες μετά τις αποκαλύψεις της Άνγκελα Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε ότι δεν διανοήθηκε ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας επιτρέψει να αποχωρήσουμε από το ευρώ, διότι αυτό θα σήμαινε αφενός ενδεχόμενη σωτηρία της Ελλάδος, αλλά αφετέρου και μια οικονομική καταστροφή της Ευρωζώνης με αρχικές ζημιές για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα 1 τρισ. (δηλαδή ότι τα περί αποχώρησης από το ευρώ ήταν ένας προσυνεννοημένος και φθηνός εκβιασμός σε βάρος των πολιτών από τους πολιτικούς του).


Τώρα έρχονται τα ρεπορτάζ της γερμανικής κρατικής Τηλεόρασης να μας ανακοινώσουν ότι εκχωρήσαμε τη δημόσια περιουσία της χώρας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι για 130 δισ., όπως αναφέρουν, αλλά... για 15,2 δισ. Τα υπόλοιπα αφορούν εγγυήσεις και μόνο! Αυτό είναι και το νόημα της δημιουργίας του ειδικού λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος για την κατάθεση των σχετικών ποσών.


Δείτε το σχετικό βίντεο και απολαύστε τη χαρά των Γερμανών με το όνομα Ελλάδα, την οποία τους χάρισαν οι προδότες της χώρας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου