Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Βαφτίστε το κόμμα της ΝτόραςΑπό topontiki.gr

«Το Ποντίκι», με βαθιά συναίσθηση των προβλημάτων του τόπου, αλλά και της αποστολής του να τα καταδεικνύει, αναλαμβάνει μια εθνικής σημασίας πρωτοβουλία για τις πολιτικές εξελίξεις.

Λόγω και των άρρηκτων, ιστορικών πλέον, δεσμών μας με την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρούμε θεμελιώδη μας υποχρέωση να συμβάλουμε ενεργά στην προσπάθεια της Ντόρας να καταλήξει στο όνομα του νέου της κόμματος, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι... θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό!!

Κατόπιν αυτών των διευκρινίσεων, ζητάμε τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας για την εύρεση του καταλληλότερου ονόματος που θα σηματοδοτήσει τη φυσιογνωμία του νέου κόμματος.

Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας στο πεδίο των σχολίων, για να τεθούν σε κοινή θέα, πριν κριθούν από τη συντακτική επιτροπή του «Π».

Ο τυχερός που θα καταθέσει την πιο εμπνευσμένη πρόταση θα κερδίσει (εντελώς συμπτωματικά) ένα διήμερο ταξίδι στα Χανιά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γράψετε το πραγματικό σας e-mail (το οποίο δεν θα φαίνεται) στο σχετικό πεδίο των σχολίων, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον νικητή.

Οι ιδέες σας μπορούν να κατατίθενται εδώ:

http://www.topontiki.gr/article/10646


3 σχόλια:

 1. Δεν ξέρω για το κόμμα της Ντόρας, πάντως τα αρχικά του ΠΑΣΟΚ σημαίνουν: Πατέρα Αναπαύσου Συνετέλεσες Ολοκληρωτική Καταστροφή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

  Η «πράσινη» επένδυση ήταν μαύρη από όλες τις απόψεις. Οι θέσεις εργασίας ανύπαρκτες , το τοπικό όφελος το ψάχνουμε ακόμα.Μια αρπαχτή των «κολλητών» βαφτίστηκε εθνικό όφελος και η μετατροπή του Αστακού σε Σεβέζο ονομάστηκε ανάπτυξη.
  Η τοπική κοινωνία έδειξε αντιστασιακά αντανακλαστικά για άλλη μια φορά και τώρα εκείνοι που πρέπει να απολογηθούν είναι οι πολιτικοί παράγοντες που μέχρι τώρα ή σιωπούσαν (στην καλύτερη περίπτωση) ή έταζαν θέσεις εργασίας (στη χειρότερη περίπτωση).
  Η Κίνηση Πολιτών Αστακού (μαζί με την Κίνηση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας) πρώτη και εξαρχής κατήγγειλε και αποδόμησε όλη την κυβερνητική επιχειρηματολογία.
  Φανέρωσε όλη την αλήθεια και έκτισε το ευρύτερο μέτωπο αποτροπής της επένδυσης.
  Πανηγυρίζουμε τη νίκη μας αλλά στεκόμαστε προβληματισμένοι μπροστά στην ανοιχτή πληγή του Πλατυγιαλιού.
  Ο αγώνας θα δικαιωθεί όταν αρθεί η τελευταία τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων της ΝΑΒΙΠΕ, όταν το λιμάνι λειτουργήσει ως διαμετακομιστικό κέντρο Ευχαριστούμε εκείνους τους λίγους (επιστήμονες, δημοσιογράφους, πολιτικούς) που βοήθησαν να πάρει έκταση το θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βασικά δεν πρέπει να έχει S όπως Σιεμενσ
  Πχ DRM όπως Drumler, Runecorp, Mann. ή επί το ελληνικότερο ΝΤΟ.ΡΕ.ΜΙ. δηλ Ντόρας Ρεσπεκτ Μεμορι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή