Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τη χώρα κυβερνάει μια παρέα εκβιαστών


Από το Υπέρ ΠΑΣΟΚ (via Γιάννης Παπαϊωάννου)

Γράφει ο Άκης Μπέσκος

Τώρα ξέρουμε. Το τοπίο είναι ξεκάθαρο. Τη χώρα την κυβερνάει μια παρέα εκβιαστών η οποία ασκεί την εξουσία προς ίδιο όφελος. Η παρέα αυτή πιστεύει πως όσο βαθαίνει η κρίση και διαχέεται ο φόβος για το αύριο τόσο θα διευρύνεται γι' αυτούς το πεδίο και ο χρόνος άσκησης της εξουσίας.

Οι εκβιασμοί τους σε κάποιους παλιούς θυμίζουν τους ψοφοδεείς χουντίσαντες πολιτικούς το 1973, οι οποίοι προπαγάνδιζαν υπέρ της λύσης Μαρκεζίνη «για να μην έρθει πιο σκληρή χούντα». Έτσι και τώρα ΓΑΠ, Πάγκαλος, Ραγκούσης και λοιποί «καλαμποκοτρεφόμενοι» μας καλούν να ψηφίσουμε υπέρ των μέτρων για «να μην έρθουν τα χειρότερα», δηλαδή η χρεοκοπία της χώρας, και «δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις»

Την Κυριακή οι Πασόκοι δεν επιλέγουμε τις αλυσίδες της αιχμαλωσίας της χώρας. Σπάμε τις αλυσίδες, καταψηφίζοντας κάθε κυβερνητικό υποψήφιο. Με την ψήφο μας στέλνουμε το μήνυμα πως αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχει ψυχή και μέλλον και παραμένει αυστηρά προσηλωμένη στις δημοκρατικές αξίες και αρχές.

Το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται και προπάντων δεν λαφυραγωγείται...


1 σχόλιο:

  1. Πραγματι είναι ευκαιρία να δούμε πόσοι πασοκοι μπορούν να απεθιστούν από το σκληρό ναρκωτικό που παράγει ο πράσινος ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή