Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Προβεβλημένο στέλεχος της Al Qaeda στο Πεντάγωνο!


Πέρναγε από εκεί, είδε φως και μπήκε να τσιμπήσει κάτι

Από το Athens Indymedia

Έγγραφα που σχετίζονται με τις έρευνες του FBI μετά την επίθεση στο στρατόπεδο Fort Hood στις ΗΠΑ το Νοέμβριο του 2010, δείχνουν ότι ο Anwar Al-Awlaki ήταν καλεσμένος στο Πεντάγωνο λίγο καιρό μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Πενταγώνου και είχε θέμα την επικοινωνιακή τακτική του αμερικάνικου στρατού σε σχέση με τους μουσουλμάνους που ζουν στις ΗΠΑ.

Ο Anwar Al-Awlaki είχε μιλήσει ως βασικός προσκεκλημένος και εξέφρασε την άποψή του για καταδίκη των ενεργειών που γίνονται κάτω από την ομπρέλα της Al Qaeda, ενώ καταδίκασε επίσης τις και επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Γεννημένος στις ΗΠΑ, έχει διπλή υπηκοότητα – ΗΠΑ και Υεμένης. Εργαζόταν εκτός των άλλων και ως ιερέας στο πανεπιστήμιο George Washington University. Το όνομά του είναι από τις αρχές του 2010 επίσημα στη λεγόμενη kill list της CIA και εικάζεται ότι ζει στην Υεμένη μετά την επίθεση στο στρατόπεδο Fort Hood. Οι αρχές των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι συνδέεται τόσο με αυτή την επίθεση όσο και με τη βομβιστική απόπειρα σε αεροπλάνο στις ΗΠΑ πέρυσι τα Χριστούγεννα.

Μέχρι στιγμής το αμερικάνικο Πεντάγωνο αρνείται να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το πώς γίνεται ένα υποτιθέμενο μέλος της Al Qaeda να είναι καλεσμένος σε δείπνο και βασικός ομιλητής σε εκδήλωση που αφορά την προπαγάνδα προς τους μουσουλμάνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου