Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Παναττικός Συντονισμός για τα διόδια



Οι επιτροπές «Ακρίβεια - Stop» Αθήνας και το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων συμμετέχουν και καλούν στη συνάντηση που διοργανώνει η δημοτική κίνηση «Άλλος Δρόμος» την Τετάρτη 26.1 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας (ΣΥΤΕ) στη Σίνα 16 με στόχο

το άνοιγμα όλων των διοδίων στην Αττική Οδό στις 6 Φεβρουαρίου, μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης στους σταθμούς διοδίων (με βάση την απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων),

τον παναττικό συντονισμό για την κατάργηση των διοδίων και των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης.

Καλούνται όλες τις κινήσεις, ομάδες, συλλογικότητες και φορείς και κάθε συμπολίτης μας να δώσουν το «παρών» για έναν κοινό βηματισμό. Ακολουθεί το κάλεσμα της δημοτικής κίνησης Γαλατσίου «Άλλος Δρόμος» προς δημοτικά σχήματα, κινήσεις πολιτών, σωματεία, επιστημονικούς φορείς και όλους τους ενεργούς πολίτες:


«Πρόταση συνεργασίας με αφορμή τις αποφάσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων
Αγαπητοί φίλοι,


Είμαστε βέβαιοι ότι παρακολουθείτε και εσείς με το ίδιο ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων.

Όπως γνωρίζετε στην συνάντηση του που έγινε στην Λαμία στις 15.1.2011 αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στις 6.2 να ανοίξουμε τα διόδια σε όλη την Ελλάδα.

Η δημοτική κίνηση Γαλατσίου "Άλλος Δρόμος" θεωρεί ότι θα είχε σημασία δημοτικά σχήματα, κινήσεις πολιτών και φορέων να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας ώστε να ανοίξουμε ταυτόχρονα τις μπάρες σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Αττικής Οδού.

Σε μια εποχή που η φτώχεια και η ανεργία παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, σε μια εποχή που η κυβέρνηση του Μνημονίου και η τρόικα του ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ επιβάλλουν προκλητικά μέτρα ικανοποίησης των συμφερόντων των τοκογλύφων δανειστών του Δημόσιου, των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων είναι αναγκαίο να συντονίσουμε τα βήματα μας και να αντισταθούμε σε όσα οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην πλήρη χρεοκοπία.

Σας καλούμε λοιπόν σε μια πρώτη διερευνητική συζήτηση συντονισμού και κοινών πρωτοβουλιών την Τετάρτη 26.1 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδος, Σίνα 16.

Ελπίζουμε η συνάντηση μας αυτή να αποτελέσει ένα πρώτο βήμα συνεργασίας σε μια περίοδο που όλοι μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανάλογα προβλήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου