Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Βουλιάζουμε και σας αλλάζουμε!


Aπό το apneagr

«Άκουσα επίσης τη συμβουλή ότι πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη... Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες προτάσεις».

Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας

Τι μας λες!!! Δηλαδή, αν τα πράγματα σφίξουν κι άλλο, μπορεί και να το σκεφτούμε; «Συμβουλή»; Είναι αυτό συμβουλή; Τότε τι είναι η προσβολή, ασπόνδυλε ΥΠΕΞ;


Σε βρίζει ο Νεο-βάρβαρος οσφυοκάμπτη και, αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, στο πρόσωπό σου βρίζει όλους τους Έλληνες. Τους Έλληνες του μεροκάματου και του πρώτου λεωφορείου, τους ψαράδες με τα σχισμένα πρόσωπα, τους αγρότες με τα ροζιασμένα δάκτυλα, τους ναυτικούς των ατελείωτων μιλίων, τους φορτηγατζήδες των αγκυλωμένων χεριών, τους δημόσιους υπαλλήλους της προσφοράς, τους γιατρούς και νοσηλευτές της ανιδιοτέλειας, τους ξενιτεμένους της καταξίωσης, τους πιλότους της θυσίας, τους στρατιωτικούς των ατελείωτων μεταθέσεων, τους οπλίτες - φύλακες της Ρω και των βραχονησίδων.

Και αν δεν το κατάλαβες να στο κάνω πιο λιανά...

Όταν σου λέει να πουλήσεις την Ακρόπολη, βρίζει ακόμη τα νιάτα που πέσανε στην Αλβανία, και τους ανάπηρους λαχειοπώλες που δεν υπάρχουν πια, τους τουμπανισμένους της κατοχής, τους ανόητους Επαναστάτες που έδιναν μπαρούτι στους πολιορκημένους Οθωμανούς της Ακρόπολης να τους σκοτώσουν, αρκεί να μην σπάνε τις κολώνες (!) και ακόμα παραπέρα, τον Μιλτιάδη, τον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή, τον Κίμωνα.

Την ίδια συμβουλή τους δώσανε! Να την πουλήσουν και να ξεχρεώσουν, να ξεχάσουν τον κίνδυνο και να γίνουν υποτακτικοί της Μεγάλης Περσικής Αυτοκρατορίας.

Μόνο τα ονόματα έχουν αλλάξει, ανιστόρητε ΥΠΕΞ... Μόνο τα ονόματα....

Όλοι αυτοί δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ λαμόγια... ΥΠΕΞ.
Αυτοί είναι η Ελλάδα, ΥΠΕΞ, και αυτή η πατρίδα έχει μέλλον!!!

Και από το ψευτοδίλημμα «αλλάζουμε η βουλιάζουμε», διαλέγουμε το σύνθημα «Βουλιάζουμε και σας αλλάζουμε!».

Βουλιάζουμε γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!

Αυτό που μας δίνετε δεν είναι ζωή, δεν είναι αυτό που ζητήσαμε, δεν είναι αυτό που ονειρευτήκαμε όταν φέρναμε τα παιδιά μας στην ζωή, δεν είναι αυτό που θέλουμε να δουν τα μάτια των γονιών μας πριν τα σφαλίσουμε.

Σας αλλάζουμε!! Άπαξ και δια παντός.

Εσάς, την ανικανότητά σας, τον ξύλινο λόγο σας. Eσάς και την προσφιλή σας Αλήτ της διαπλοκής, των συμφερόντων, των εργολάβων, των καναλαρχών, των δημοσιογράφων. Της κονόμας, της λοβιτούρας, της ήσσονος προσπάθειας.

Λάμιες και βδέλλες, που πίνετε το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Αίμα... Αίμα! Όπου χύθηκε βλάστησε λουλούδι, κι όποιος το μύρισε, γέμισε το μυαλό του με φως και η ψυχή του με αγαλλίαση... για τον Άνθρωπο και το Δημιουργό του...

(Η φωτογραφία, τραβηγμένη τον Μάιο του 1941, δημοσιεύτηκε στη γερμανική εφημερίδα... Bild)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου