Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ποιος Έλληνας δεν ντρέπεται;




Από τον Ρήγα

«Αποτελεί πάγια θέση της Ελλάδας ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων πρέπει να ασκείται ελεύθερα, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι είναι σύννομη».

Αυτή η απίστευτη αθλιότητα είναι η ανακοίνωση του «ελληνικού» υπουργείου Εξωτερικών για την σφαγή των εθελοντών που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη Γάζα, από το κράτος του Ισραήλ.

Αυτή η απίστευτη αθλιότητα είναι η ανακοίνωση του «ελληνικού» υπουργείου Εξωτερικών για την επίθεση κατά – και ελληνικών – πλοίων σε διεθνή χωρικά ύδατα από το κράτος του Ισραήλ.

Αυτή η απίστευτη αθλιότητα είναι η ανακοίνωση του «ελληνικού» υπουργείου εξωτερικών για το ό,τι το κράτος του Ισραήλ δεν ενημερώνει για την τύχη των Ελλήνων (και των άλλων βεβαίως) που δέχθηκαν την επίθεση.

Αυτή η απίστευτη αθλιότητα είναι η ανακοίνωση του «ελληνικού» υπουργείου Εξωτερικών και είναι ίσως παγκοσμίως η μόνη ανακοίνωση που ΔΕΝ καταδικάζει, ΔΕΝ ζητά τον λόγο, ΔΕΝ τίποτα...

Αυτή η απίστευτη αθλιότητα είναι η ανακοίνωση του «ελληνικού» υπουργείου Εξωτερικών του οποίου προΐσταται ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δυστυχώς έλληνας πρωθυπουργός Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου. (Ναι, με μικρό «ε», όχι για την καταγωγή, μα για τη δουλοπρέπεια).

Στις 13.02 ο αν. υπ. Εξωτερικών Δ. Δρούτσας έκανε δηλώσεις: «Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η τέτοιας έκτασης χρήση βίας» είπε. Ούτε για καταδίκη είπε ούτε για παραβίαση διεθνών κανόνων ούτε για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων ούτε «καταδικάζουμε»! «Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η τέτοιας έκτασης χρήση βίας»...

Η ρέπλικα ενοχλήθηκε από την έκταση της βίας... πράγμα που σημαίνει πως δικαιολογεί τη χρήση βίας (πόσους νεκρούς θεωρεί δικαιολογημένους;) από το κράτος του Ισραήλ κατά εθελοντών με ανθρωπιστική βοήθεια και το πειρατικό ρεσάλτο σε πλοία σε διεθνή ύδατα!!! Η εθνική ντροπή ολοκληρώθηκε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου