Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Φασιστική πρόκληση στον αέρα



Από topontiki.gr

Εικόνες που παραπέμπουν ευθέως στο ναζισμό εξελίχθηκαν το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης, έριξε ένα ποτήρι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και στη συνέχεια, θεωρώντας προφανώς ότι βρίσκεται σε… στρατόπεδο συγκέντρωσης, χαστούκισε, στον αέρα, την εκπρόσωπο του ΚΚΕ στην εκπομπή, Λιάνα Κανέλλη και έφυγε, αφού, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Γιώργου Παπαδάκη, προπηλάκισε και εργαζόμενους της εκπομπής.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Δελλατόλας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον RealFm ο κ. Κασιδιάρης χτύπησε επίσης τον Γιώργο Παπαδάκη και τους κάμεραμαν και αφού απείλησε ότι θα επιστρέψει με 100 άτομα, αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό σπάζοντας την πόρτα.

«Η συζήτηση πήγαινε καλά, εγώ δεν μετείχα στη συζήτηση έχω μία απέχθεια, δεν μίλησα καθόλου, η κ. Δούρου του είπε ότι έχετε μία εκκρεμοδικία, την είπε νούμερο της πέταξε το ποτήρι με το νερό, η Λιάνα του φώναξε "τι κάνεις ρε" και σηκώθηκε βρίζοντάς την και της έριξε γροθιά, χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη και τους κάμεραμαν, έσπασε την πόρτα και με τη βοήθεια δύο συναδέλφων του έφυγε απειλώντας ότι θα επιστρέψει με 100 άτομα» είπε συγκεκριμένα ο Αντώνης Δελλατόλας στο ραδιόφωνο του Real.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη, έμπρακτη εξύβριση και η Αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Μετά το τέλος της εκπομπής του κ. Παπαδάκη η Λιάνα Κανέλλη τόνισε: «Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν δέχομαι τον όρο θύμα. Θύματα είναι αυτοί που τους ψηφίσανε. Αυτοί είναι τα πραγματικά θύματα γιατί δεν θεωρώ ότι αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, πάρα πολλοί τουλάχιστον από αυτούς, φαντάστηκαν ποτέ τη ψηφίζανε».

Η συνέχεια και βίντεο με δηλώσεις εδώ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου