Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Προκήρυξη από τους «Πυρήνες του Ελλείμματος»


Από το πολιτικοσατιρικό ΔιαΔίχτυ (από εκεί και το σκίτσο του Τολιάδη):

Η πρωτοεμφανιζόμενη επαναστατική οργάνωση «Πυρήνες του Ελλείμματος» με Προκήρυξή της ζητεί μέτρα κατά των Γερμανών και των ντόπιων υποτακτικών τους. Απειλούν επίσης με κάψιμο των... μερσεντές. Το περίεργο είναι ότι η οργάνωση συγκροτήθηκε πρωτίστως από... δημοσιογράφους.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Εμπρός στον αγώνα κατά του άξονα Μέρκελ - γερμανικού τύπου

Στα άθλια δημοσιεύματα του αναξιόπιστου γερμανικού περιοδικού «FOCUS», του Γερμανικού Τύπου και της Αρχικαγκέλας Μέρκελ, εμείς οι δημοσιογράφοι, οι ακριβοπληρωμένοι λαϊκοί αγωνιστές της τηλεόρασης και οι παραθυρόβιοι πολιτικοί της, απαντάμε και περνάμε στην αντεπίθεση!

Να μας πληρώσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις και μάλιστα με τους ανάλογους τόκους!.. Αρκετά τους περιμέναμε τόσα χρόνια... Απάνω τους Χαρδαβέλα!!!

Θα στείλουμε στην Γερμανία, ως ανεπιθύμητες, τις ηλεκτρικές συσκευές γερμανικής τεχνολογίας (κυρίως Ζίμενς) που βρέθηκαν στα γραφεία μας και στα σπίτια μας στις κατάπτυστες προσπάθειές τους να μας δωροδοκήσουν! (Για ποίους μας πέρασαν;)...

Να κρατήσουμε όμηρο τον Όττο Ρεχάγκελ και να απαιτήσουμε ως λύτρα την οικονομική βοήθεια!

Να απομονώσουμε σε όλα τα μπαρ και εστιατόρια της Μυκόνου, όπου παραθερίζουμε, όλους τους Γερμανούς τουρίστες (ούτε χα, χα ούτε χου, χου) και να τους δίνουμε λάθος πληροφορίες (κάτι σαν το έλλειμμα δηλαδή).

Απαιτούμε να διαπομπευτούν ως γερμανόφιλοι το Μητσοτακαίικο, ο Σημίτης και όποιος άλλος έχει παρτίδες με δαύτους!

Να υποβαθμίσουμε τις διμερείς διπλωματικές σχέσεις υποχρεώνοντας τον Γερμαναρά πρέσβη και το προσωπικό της πρεσβείας του να την εγκαταλείψουν εντός 24 ωρών και να εγκατασταθούν στα υπόγεια της οδού Μέρλιν, ο ένας επάνω στον άλλο!

Τελευταία προειδοποίηση: Αν, παρ’ όλα αυτά, δεν συμμαζευτούν και δεν ζητήσουν συγγνώμη, θα προχωρήσουμε σε πιο δυναμικές ενέργειες!.. Θα κάψουμε τις μερσεντές μας στην πλατεία Συντάγματος...

Ο αγώνας συνεχίζεται!!!

Επαναστατική Οργάνωση «Πυρήνες του Ελλείμματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου